Informatie

Ligging in de stad

De binnenstad van Amersfoort heeft een breed aanbod aan winkels, restaurants en cultuur. Sinds 2021 is de binnenstad autoluw, maar het centrum is zeer goed te bereiken met OV en ligt op loopafstand van Amersfoort Centraal. Parkeren kan bij de vele parkeergarages van de stad. Bekijk de website van Gemeente Amersfoort voor de beste locatie om te parkeren.

Onze Herberg is gesitueerd in het hartje van Amersfoort, achter de Sint Joriskerk en boven Café Onder de Linde. De bruisende binnenstad van Amersfoort trekt veel bekijks van winkelend publiek en mensen van het goede leven die neerstrijken op de vele terrassen. Wees u er dus van bewust dat bij een levendig stadscentrum de nodige reuring hoort en rumoer en geluid onvermijdelijk is. Denk hierbij aan geroezemoes van winkelend publiek, livemuziek en de gezelligheid van bruine cafés.

Verhuurinformatie

Herberg Boven de Linde is ideaal voor groepen families en vrienden en kan negen personen huisvesten met een minimum van vier personen. De grote gezamenlijke groepsruimte is voorzien van spelletjes en een grote tafel om samen aan te zitten en eten. Ook de keuken is berust met de belangrijkste keukenapparatuur en de badkamer biedt een ruimte douche. De familiaire sfeer van de Herberg past het best bij gezinnen en groepen volwassenen.

Belangrijk om te weten is dat dit monumentale pand recent is gerenoveerd, maar dat enkele bouwingrepen niet aangepast kunnen worden door de originele bouwstijl. De trappen kunnen dus als relatief steil worden ervaren en sommige doorgangen zijn voor de allerlangsten wellicht iets te hoog.

Onze Herberg wordt verhuurd aan groepen van maximaal 9 personen en is te boeken voor minimaal 2 nachten.

Onze tarieven zijn:

Overnachting per persoon € 60,00
Schoonmaakkosten t/m 4 personen € 75,00
Extra schoonmaakkosten per persoon 5-9 personen € 15,00
Borg € 250,00

Neem voor een langer verblijf contact met ons op via e-mail waar u ook alle overige vragen kunt stellen. Onze herbergierster Mied Herder staat u graag te woord.

Naast de prijzen voor verhuur wordt per 1 juli 2021 door de Gemeente Amersfoort ook toeristenbelasting à € 2,40 per persoon per nacht in rekening gebracht.

Info Kamers Recensies Foto's Contact Direct boeken