Informatie

Ligging in de stad

Onze Herberg is gesitueerd in het hartje van Amersfoort, achter de Sint Joriskerk en boven Café Onder de Linde. De bruisende binnenstad van Amersfoort trekt veel bekijks van winkelend publiek en mensen van het goede leven die neerstrijken op de vele terrassen. Wees u er dus van bewust dat bij een levendig stadscentrum de nodige reuring hoort en rumoer en geluid onvermijdelijk is.

Het Rijksmonument waarin u verblijft is gebouwd in 1530, wat optimale geluidsisolatie niet geheel mogelijk maakt. Verwacht als logee boven een café dus zowel galmen van livemuziek, vaak in combinatie met de festivals in de binnenstad, en de algemene geroezemoes en gezelligheid van een bruin café.

De centrale locatie van de Herberg biedt vele kansen voor de fijnproevers die bij ons logeren. De historische binnenstad is gevuld met een grote variëteit aan culinair aanbod voor alle gangen van de dag. Het is uiteraard ook mogelijk om te genieten van een smaakvolle lunch in ons eigen Café! En heeft u geen zin om in de keuken van de Herberg te koken tijdens uw verblijf? Schuif dan ’s avonds aan voor een daghap die wij serveren voor maar € 12,00 per persoon. Het menu wisselt dagelijks en staat aangegeven op het bord bij de ingang van het Café waar u aan de bar uw reservering direct kunt maken bij het bedienend personeel.

Bekijk voor het actuele aanbod onze website of Facebook en Instagram om te zien wat in onze agenda staat. Hier vindt u ook de actuele openingstijden en diverse informatie aangaande festiviteiten welke plaats kunnen vinden op de twee pleinen rond onze Herberg.

Verhuurinformatie

De opgang naar de Herberg is een redelijk steile. Ook in de Herberg zelf zijn er trappen/trappetjes naar de diverse ruimtes. Houd daar rekening mee bij het boeken van de Herberg. Voor mensen langer dan 1.80: Let op uw hoofd!

Onze Herberg wordt verhuurd aan groepen van maximaal 9 personen en is te boeken voor minimaal 2 nachten.

Onze tarieven zijn:

2 nachten € 1.000,00
3 nachten € 1.450,00
4 nachten € 1.900,00
5 nachten € 2.350,00
6 nachten € 2.800,00
7 nachten € 3.200,00

Neem voor een langer verblijf contact met ons op via e-mail.

Er wordt een vast bedrag van € 150,00 in rekening gebracht voor de schoonmaak van de Herberg na uw verblijf. Daarnaast wordt een borgsom in rekening gebracht van € 250,00. Dit bedrag krijgt u, mits er geen verborgen gebreken zijn geconstateerd, op de bij ons bekende rekening teruggestort binnen een week na uw verblijf. Naast de prijzen voor verhuur wordt per 1 juli 2021 door de Gemeente Amersfoort ook toeristenbelasting à € 2,40 per persoon per nacht in rekening gebracht.

Kleinere gezelschappen zijn uiteraard ook meer dan welkom, maar dat zal geen invloed hebben op de vastgestelde dag-verhuurprijs. Groepen bestaande uit personen, allen jonger dan 25 jaar, kunnen niet boeken in onze Herberg.

Onze herbergierster Mied Herder staat u verder graag te woord voor al uw overige vragen per e-mail.

Info Kamers Foto's Contact Direct boeken