Welkom in onze

Herberg Boven de Linde

Gastvrij Amersfoort

Altijd al op een bijzondere erfgoedlocatie willen slapen? Overnacht in het hart van bruisend Amersfoort bij Herberg Boven de Linde! In een van de oudste panden van deze historische stad vindt u boven Café Onder de Linde een nieuw gerenoveerd logement.

Herberg Boven de Linde biedt plaats voor groepen tot negen personen, ook voor de allerkleinsten. De Herberg is gedurende een jaar volledig gerenoveerd en biedt een charmante inrichting van gezamenlijke ruimten tot prachtig ingerichte slaapkamers.

De ligging van de Herberg in de binnenstad van Amersfoort is een absoluut genot. Het centrum van de stad is gevuld met een grote variëteit aan culinair aanbod voor alle gangen van de dag. Daarnaast huisvest het twee theaters, drie musea en een rijk winkelaanbod. Amersfoort biedt vele kansen voor de fijnproevers die bij ons logeren. De historische binnenstad is gevuld met een grote variëteit aan culinair aanbod voor alle gangen van de dag. Het is uiteraard ook mogelijk om te genieten van een smaakvolle lunch in ons eigen Café! En heeft u geen zin om in de keuken van de Herberg te koken tijdens uw verblijf? Schuif dan ’s avonds aan voor een daghap die wij serveren voor maar € 12,00 per persoon. Het menu wisselt dagelijks en staat aangegeven op het bord bij de ingang van het Café waar u aan de bar uw reservering direct kunt maken bij het bedienend personeel.

Overnachten op dit unieke plekje zelf ervaren? Ga naar www.herbergbovendelinde.nl voor het aanbod en beschikbaarheid. Bekijk voor het actuele aanbod van het Café onze website of Facebook en Instagram om te zien wat in onze agenda staat. Hier vindt u ook de actuele openingstijden en diverse informatie aangaande festiviteiten welke plaats kunnen vinden op de twee pleinen rond onze Herberg.

Boek een kamer

Heden en verleden

Herberg Boven de Linde bevindt zich in een Rijksmonument dat sinds 1530 pronkt in de binnenstad van Amersfoort. De balken geven de sfeer van alle verhalen die zich in en om de gebouwen hebben afgespeeld. Laat je in dit nieuw gerenoveerde pand verrassen door alle gezellige hoekjes en prachtig ingerichte kamers.

De historische binnenstad bezoeken in het gezelschap van familie of vrienden kan gemakkelijk door de centrale ligging van de Herberg. Het centrum van Amersfoort biedt voor ieder wat wils. Struin bijvoorbeeld door de smalle steegjes, ontdek het interessante winkelaanbod en geniet van de vele culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft. Proef van de Amersfoortse gezelligheid en gastvrijheid en voel je direct thuis in onze prachtstad!

Boek een kamer
Info Kamers Recensies Foto's Contact Direct boeken