Kamers

De Lieve Vrouw

In deze lichte kamer heeft u een prachtig en romantisch uitzicht op de trots van Amersfoort, de Onze Lieve Vrouwetoren.

De Koppelpoort

In deze kamer kunt u wegdromen met uitzicht op de Koppelpoort, een bijzonder monument en een van de mooiste plekken van de stad.

De Appelmarkt

In de nok van de Herberg bevindt zich deze prachtige vintage kamer met uitzicht op De Appelmarkt. Verberg je in de meest intieme ruimte van onze Herberg, de Bedstee. Daarnaast heeft De Appelmarkt ook een eenpersoonsbed geschikt voor jong en oud.

De doorloopruimte

In de doorloopruimte naar de kamer De Appelmarkt is de bedstee gevestigd en een 1-persoons bed. Daarnaast vindt u hier een wieg.

Overige faciliteiten

De woonkamer is ruim ingericht. De grote eettafel staat klaar om gebruikt te worden voor een heerlijke maaltijd. Uitgebreid koken voor het gezelschap kan in onze uitgebreide keuken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een lekkere maaltijd in elkaar te zetten. Ook zijn er spelletjes aanwezig om met uw gezelschap van te genieten.

Ook vindt u in de keuken een wasmachine, een grote koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Uiteraard een koffiezetapparaat met verse bonen, een sinaasappelpers en een waterkoker. Theedoeken en dergelijke aanwezig, evenals gratis WiFi.

Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan. Onze Herberg is geheel rookvrij en wordt niet verhuurd voor commerciële doeleinden.

Info Kamers Recensies Foto's Contact Direct boeken